Julies drømmehug sikrede pokalen – igen

0
1596

For tre år siden sikrede hun pokalfinalesejren over Fortuna Hjørring med et langskud i overtiden, og fredag gentog scenen sig for Brøndbys Julie Trustrup Jensen:

Hun blev matchvinder i kvindernes pokalfinale, da hun to minutter inde i overtiden sendte et langskud ind i det fjerneste hjørne. Brøndby vandt dermed finalen med 2-1 over Fortuna Hjørring, som havde ført med 1-0 fra det 27. til det 89. minut.

”Julie er for sindssyg. Hun scorede præcis samme mål for tre år siden i overtiden, og så gør hun det igen. Hold kæft hvor er jeg glad for det,” jublede Brøndbys anfører Theresa Nielsen.

Julie selv havde denne beskrivelse af scoringen:

”Jeg er rimeligt langt ude fra målet, men der er ikke rigtig nogen der går på mig og Trine (Fortunas målmand Trine Jensen, red.) står lidt over til venstre i målet, og så tager jeg et træk og giver den et lods – og så går den i mål… Jeg ved ikke, hvad det er med mig. Jeg har åbenbart heldet på min side i de her finaler,” sagde hun.

"Skyd på mål," lød det sidste besked til Julie Trustrup fra træner Per Nielsen, da han sendte hende på banen med ca. 20 minutter igen.
“Gå ind og skyd på mål,” lød beskeden til Julie fra træner Per Nielsen, da han sendte hende på banen med ca. 20 minutter igen.

Hun blev skiftet ind, da der manglede ca. 20 minutter, og hun fik en klar opgave af træner Per Nielsen:

”Det sidste jeg siger til hende, inden hun går på banen er, at nu hun skal gå ind og sparke på mål. Det gjorde hun – og det var dejligt,” smilede Per Nielsen.

Teknisk stærke og iderige Julie Trustrup nåede skabe en del ravage i Fortunas forsvar, inden hun fik scoret, og hun synes selv, at Brøndby blev ved med at tro på sejren, selv om udligningen først kom i det 89. minut.

”Ja, vi bliver ved med at tro på det. Vi må da heller ikke andet. Det er en pokalfinale, de er kun foran 1-0 og alt kan ske. Så vi gav den en skalle til sidst, og det lykkedes. Og det er fedt. Det er bare p…. dejligt at vinde the Double,” lød det fra matchvinderen.

Julie Trustrup tiljubles af holdkammeraterne, efter at hun har scoret sejrsmålet.