Brøndby-anfører: Nu skal der festes

0
1431

Det kan godt være der mangler to runder i 3F Ligaens slutspil, men i aften skal der festes igennem for Brøndbys kvinder, som tidligere i dag vandt kvindernes pokalfinale og dermed sikrede sig ”The Double” for syvende gang.

”Den skal have hele armen. Det er med partybus, sang ved Storkespringvandet og i byen hele natten. Vi tog det meget stille og roligt, da vi sikrede os mesterskabet i søndags, så det er to ting, der skal fejres i dag, og derfor skal den have fuld skrue,” fortalte Brøndbys anfører Theresa Nielsen efter kampen.

Festen startede allerede i minutterne efter at sejren var i hus. Der blev skålet og sprøjtet med kæmpe-øl og champagne på Brøndbys bane 2, og de fleste af de 726 tilskuere jublede ud til spillerne, som dansede rundt og sang.

Men det holdt hårdt, inden det nåede dertil. Fortuna Hjørring kom foran efter 27 minutter, og det var først i det 89. og 92. minut, at Brøndby fik scoret.

”Jeg synes egentlig vi har fint fat i kampen, men målene lod vente på sig. Vi virkede måske lidt ideforladte og vores energi var ikke helt deroppe, hvor den plejer at være. Men jeg synes, at vi har spillet. Vi er bare ikke gode på den sidste tredjedel,” siger Theresa Nielsen.

Klar til fest.
Klar til fest.

Brøndby-anføreren understreger, at holdet blev ved med at tro på, at det kunne lykkes:

”Det er det fantastiske ved det her hold. Vi har en vinderkultur, som gør, at vi tror på det til det sidste. Ellers var det heller ikke lykkedes at tage sejren i dag – og så endda i den ordinære spilletid. Det er jo fantastisk,” siger hun.

Brøndby sikrede sig mesterskabet i søndags, men ifølge Theresa Nielsen har det ikke været noget problem at bevare gejsten til dagens pokalfinale:

”Det kan godt være, at det var svært at se, men vi ville det rigtig meget, og det er også derfor, at vi vinder. Når der er trofæer på spil, så kan jeg love dig for, at vi er klar”.

Brøndby har to kampe tilbage i 3F Ligaens slutspil. På tirsdag gælder det KoldingQ ude og på lørdag slutter sæsonen med en hjemmekamp mod dagens modstander i pokalfinalen, Fortuna Hjørring.

"Brøøøøndby...". Katrine Veje og Theresa Nielsen skriver deres glæde ud.
“Brøøøøndby…”. Katrine Veje og Theresa Nielsen skriger deres glæde ud.
Hey, hey, hey....
Hey, hey, hey….
Skål i den store pokal.
Skål i den store pokal.
En slags holdfoto efter sejren :)
En slags holdfoto efter sejren 🙂