Brøndby vinder pokalen efter drama

2
1109

I søndags sikrede de sig mesterskabet, og i dag vandt de så pokalen. Brøndbys kvinder kan nu kalde sig vinder af The Double 2014-2015.

Takket være en vanvittig slutspurt, hvor Brøndby scorede to gange indenfor fire minutter, lykkedes det fredag eftermiddag Brøndby at vinde kvindernes pokalfinale ved at slå Fortuna Hjørring 2-1.

Nordjyderne havde ellers ført med 1-0 helt frem til det 89. minut, takket være et mål af Line S. Jensen midt i første halvleg. Men i slutfasen fik Brøndby et omdiskuteret straffe, som Simone Boye Sørensen udlignede på, og to minutter inde i overtiden sørgede Julie Trustrup Jensen for sejren. Hun tog chancen ude fra og knaldede bolden op i det fjerneste hjørne til slutresultatet 2-1.

Målscoreren til 1-1, landsholdsspiller Simone Boye Sørensen, blev efter kampen kåret til årets pokalfighter.

Det var niende gang Brøndby vandt kvindernes pokalturnering. Brøndby er dermed det hold, der har vundet pokalen flest gange – to gange flere end Fortuna Hjørring.

726 tilskuere fulgte kampen på Brøndbys bane 2.

Simone Boye blev kåret til pokalfighter.