BSV-piger efter Brøndby-møde: Vi viser, at vi kan være med

0
929

 

U15-pigernes træner Per Nørgaard tilfreds med sine piger, trods nederlag på 2-0 fredag aften til Brøndby i den bedste sjællandske række

”Vi får vist, at vi kan stå distancen fysisk”.

Per Nørgaard, der sammen med Lars Nielsen træner Boldklubben Søllerød-Vedbæks bedste U15-piger, var tilfreds med indsatsen efter fredagens møde med stærke Brøndby hjemme på Rundforbi Stadion.

Pigerne tabte 2-0, men undervejs fik de lyseblå vist, at de kan være med på det høje niveau, der kræves for at være med i den bedste sjællandske pigerække, 1. division øst:

”Vi var lidt i tvivl om, hvor vi lå niveaumæssigt, blandt andet fordi vi har mange 98ere med (piger fra den yngste årgang i U15, red.). Men jeg synes vi får vist, at vi kan være med, især fysisk. Pigerne har den hårdhed, der skal til for klare sig i 1. division. Vi fik tacklet igennem og Brøndbyspillerne slog sig fra tid til anden på os,” siger Per Nørgaard, og fremhæver blandt andet den helt unge Amalie Toft, som tog mange hårde kampe med Brøndbyspillerne på midtbanen.

Mål: At blive i rækken
BSV spillede 4-4 i den første kamp ude mod Greve-Solrød, og har dermed ét point efter to kampe. Det giver tro på, at holdet kan løfte målsætningen om at være en af de fem ud af seks hold, der overlever i rækken efter vinterpausen.

”Vi møder i dag et af de bedste hold i rækken. Brøndby er et meget sammenspillet hold, der bevæger sig godt for hinanden og har nogle særlige kompetencer, blandt andet sparketeknisk. Men vi får vist, at det også er et hold der kan rystes, hvis man går hårdt til dem. Det giver tro på, at vi kan indfri målsætningen om at blive i rækken, samtidig med at vi udvikler spillerne,” siger Per Nørgaard.

BSV møder næste gang Ballerup-Skovlunde.