U15: Fortuna Hjørring vandt mesterrække med nyt hold

0
885
Fortuna Hjørrings bedste U15-piger fotograferet efter sejren over Aalborg Q.

Fortuna Hjørring sikker vinder af den ene af fem U15-mesterrækker i Jylland og Fyn. Til foråret gælder det det jysk-fynske mesterskab, hvor et af kravene er et højere bundniveau

Af Steen Trolle

Fortuna-Hjørrings bedste U15-piger rundede lørdag sæsonen af med en sikker 8-0-sejr ude over Aalborg Q. Dermed blev Fortuna-pigerne en sikker vinder af den ene af de fem jysk-fynske U15-mesterrækker. Fortuna-Hjørring sluttede med 19 point foran GUG fra Aalborg, der fik 14 point på andenpladsen.

Træner Torben Kjeldsen er tilfreds med sæsonen, hvor målsætningen var at blive blandt de to bedste. Men der skal arbejdes med at løfte holdets bundniveau, hvis holdet skal til tops til foråret, hvor de to bedste hold fra de fem mesterrækker samles i to rækker, der skal kæmpe om det jysk-fynske mesterskab:

”Vi skiftede inden sæsonstarten ud på 12 af 14 pladser. Vi har derfor mange nye spillere på holdet, der ikke har prøvet at spille på øverste niveau før. Det har givet et for lavt bundniveau i nogle kampe, så det er noget af det, vi skal arbejde med,” siger Torben Kjeldsen.

En anden udfordring bliver at skaffe en ny målmand. Fortuna Hjørring har manglet en målmand i efterårssæsonen, hvilket har tvunget holdet til at bruge markspillere som målmand.
”Og det er jo ikke en holdbar løsning,” konstaterer Fortuna-træneren, som ellers har følgende ambitioner med sit hold:
”Vi vil gerne spille noget fodbold, som folk vil kigge på. Og så skal vi gerne formå at udvikle spillerne, så de bedste kan være med inde omkring U18 DM-holdet,” siger han.

Fortuna Hjørrings kampe i U 15 Piger M/11
17/8:  Gug B-Fortuna Hjørring  1-2 
27/8:  Fortuna Hjørring-Hadsten SK 8-1 
03/9: Mariager Fjord-Fortuna Hjørring 3-2 
10/9: Fortuna Hjørring-Aalborg Q  6-0 
26/9: Fortuna Hjørring-Gug B  1-0 
1/10: Hadsten SK-Fortuna Hjørring 1-1 
8/10: Fortuna Hjørring-Mariager Fjord  2-0 
15/10: Aalborg Q-Fortuna Hjørring 0-8