Danmark-Østrig 3-0: Hattrick af Pernille Harder

0
950
Pernille Harder i aktion for Skovbakken i sidste søndags kamp mod Kolding Q. Lørdag aften slog Pernille sit store potentiale fast med et hattrick i landskampen mod Østrig. Foto: Steen Trolle

Skovbakkens Pernille Harder den helt store stjerne med tre mål i EM-kvalifikationskampen mod Østrig. Danmark alene i spidsen i gruppespillet

Af Steen Trolle

Skovbakkens Pernille Harder var den helt store oplevelse, da det danske kvindelandshold lørdag aften sparkede sig op på førstepladsen i sin pulje i gruppespillet om at komme til EM i Sverige i 2013.

Danmark slog Østrig 3-0 hjemme på Vejle Stadion, og alle tre mål blev sat ind af Pernille Harder.

”Pernille Harder var en evig uro for det østrigske forsvar. Hendes evne til at erobre bolde og få sat angrebsåbninger igang var eniment,” lyder rapporterne om Pernille Harder på landsholdssponsoren 3Fs hjemmeside.

Den 19-årige Skovbakken-angriber scorede to gange i første halvleg, og slog til igen kort før tid med scoringen til 3-0.

Resultatet betyder, at Danmark nu er på førstepladsen med 6 point i puljen foran Tjekkiet med 4 point og Portugal med tre point. Danmark møder onsdag Portugal på udebane.