U18: Sikre sejre til Thisted og Brøndby

0
939

BSF slog Skovbakken 4-1 i Aarhus. Foto: Steen Trolle

Thisted og Brøndby deler point i toppen. BSF op på fjerdepladsen efter sikker sejr i Århus

Af Steen Trolle

Med sikre sejre til både Thisted og Brøndby er de to hold fortsat á point i toppen af U18 Piger DM efter weekendens kampe. Thisted slog hjemme KoldingQ med 3-0, mens Brøndby i Odense fik en 3-1-sejr over Næstby. Dermed har begge hold 17 point, men Thisted på førstepladsen har spillet en kamp mindre.

I Århus fik BSF en komfortabel 4-1 sejr med hjem fra kampen mod Skovbakken. BSF kom foran allerede efter to minutter på et hovedstødsmål af forsvarsspilleren Sofie Qvist, og samme Qvist stod også for scoringen til 3-0, da hun steg til vejrs og headede et hjørnespark i kassen efter 31 minutter. Imponerende, eftersom Sofie Qvist var banens formentlig mindste spiller. Med sejren overhaler BSF både KoldingQ og OB og indtager nu femtepladsen.

I de øvrige kampe fik OB hjemme en lussing på 5-0 af Horsens, mens Fortuna Hjørring hjemme vandt 3-0 over Team Viborg.

BSF vandt en sikker 4-1-sejr over Skovbakken. Foto. Steen Trolle