3F: Brøndby slog OB 2-0

0
793

 

Theresa Nielsen har netop bragt Brøndby foran 1-0.

 

Sikker 2-0-sejr til Brøndby over OB. De danske mestre manglede dog lidt af den skarphed, som i onsdags sendte dem videre til kvartfinalen i Champions League

Tekst & foto: Steen Trolle

“Vi sidder på kampen og formår at holder tempo til de sidste ti minutter. Men vi mangler lidt af skarpheden fra Champions League i afslutningerne”.

Sådan lød den korte og kontante analyse fra brøndbyspilleren Signe Andersen af dagens 3F Liga-kamp mellem Brøndby og OB. Kampen sluttede 2-0, og Signe Andersen blev kåret til kampens bedste Brøndbyspiller takket være en solid forsvarsindsats.

OB havde en enkelt stor chance mod slutningen af kampen, men ellers formåede Brøndbyforsvaret stort set at holde fynboerne fra målchancer. I den anden ende lykkedes det flere gange Brøndby at spille sig til muligheder, men der manglede lidt præcision i de sidste afleveringer, og derfor blev det kun til de to mål. Først scorede Theresa Nielsen i det 29, minut, og efter 69 minutter gjorde Lise Munk det til 2-0 – et mål, der bringer hende op på andenpladsen på topscorerlisten.

“Det var en sejr, og det var det vigtigste. Vi har haft et par hårde uger med mange kampe, så derfor var det vigtigt at få tre point,” sagde Signe Andersen efter kampen.

2-0 - Lise Munk.

“Lidt for omstændeligt”
Træner Peer Lisdorf var også mest tilfreds med resultatet, som kommer efter en uge, hvor Brøndby var på Sardinien for at spille returkamp i Champions League. En kamp, som Brøndby vandt 3-1, hvilket sender holdet videre til kvartfinalen:

“Man kunne godt se, at der var lidt efterveer efter Champions League-kampen. Det blev lidt langsomt og omstændeligt. Vi havde på forhånd talt om, at vi skulle vinde kampen, holde nullet og være effektive på afslutningerne. Det sidste lykkedes ikke helt. Vi var nok ikke helt i samme gear, som i Champions League-kampen, men mange af spillerne har også spillet mange kampe på kort tid,” sagde Peer Lisdorff.

Med sejren er Brøndby fortsat ubesejret og fører 3F Ligaen. Brøndby har 37 point lige som Fortuna Hjørring, men Brøndby mangler en kamp mod BSF, som spilles lørdag kl. 13 i Ballerup.

Se flere billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Weekendens resultater i 3F Ligaen
Vejle – Fortuna Hjørring 0-7
SønderjydskE – BSF 0-2
KoldingQ – Team Viborg 2-2
Skovbakken – Taastrup 9-1
Brøndby – OB 2-0

STILLINGEN
1. Brøndby 37 point
2. Fortuna Hjørring 37 point
3. Skovbakken 36 point
4. BSF 22 point
5. OB 21 point
6. Vejle 15 point
7. Taastrup 12 point
8. Team Viborg 7 point
9. KoldingQ 5 point
10. SønderjydskE 2 point