3F: Forstærkninger på vej til SønderjydskE

0
1081
Sønderjydskes hold som er på 10. og sidstepladsen i 3F-ligaen. Foto: SønderjydskE

Cheftræner Carsten Jørgensen tror på overlevelse for 3F-ligaens bundhold, som får tilgang af tre nye spillere i vinterpausen. ”Vi bliver mere konkurrencedygtige og mindre sårbare,” vurderer han

Af Steen Trolle. Foto: SønderjydskE

En sidsteplads og sølle to point har ikke slået optimismen i stykker hos SønderjydskE, som fortsat tror på overlevelse i 3F-ligaen. Klubben regner med at udvide truppen med tre nye spillere i vinterpausen, og det styrker cheftræner Carsten Jørgensens tro på, at de lyseblå klare skærene.

 ”Der er tale om forstærkninger både defensivt og offensivt. Det er måske ikke spillere, som alle kan gå lige ind i startopstillingen, men det vil gøre truppen bredere, og dermed bliver vi mere konkurrrencedygtige og ikke så sårbare som vi er lige nu, hvor tre spillere er på skadeslisten,” siger Carsten Jørgensen til FODBOLD FOR PIGER.

Navnene på de nye spillere forventes offentliggjort i løbet af to uger. Carsten Jørgensen løfter så meget af sløret, at han fortæller, at den ene er en spiller, som tidligere har spillet i SønderjydskE.

Cheftræner Carsten Jørgensen.

Der er også andre grunde til Carsten Jørgensens optimisme:

”Vores spil er blevet bedre i løbet af efteråret. I de sidste fem-seks kampe blev vi bedre og bedre til at have bolden. Desuden har vores kampprogram i efteråret været ret komplicert. Vi har mødt hold fra top fire, mens vi for eksempel slet ikke har mødt Team Viborg. Så jeg tror på, at vi har nogle muligheder i foråret,” siger Carsten Jørgensen.

Sønderjyske sluttede efteråret med et 3-1-nederlag til KoldingQ. Forinden har oprykkerholdet måtte indkassere nogle gedigne øretæver, bl.a. 0-11 mod Fortuna Hjørring, 0-7 mod Skovbakken, 0-8 mod Brøndby og 0-9 mod OB.

”Efteråret har været præcis så svært, som jeg havde forventet, i og med at vi kommer fra 1. division og forud for sæsonstarten mistede fem-seks spillere i midterforsvaret, den  centrale midtbane og angrebet. Det skal ikke lyde som en undskyldning, men det er svære præmisser, så vi havde regnet med, at det blev svært,” siger cheftræneren, som 14. december sender holdet på juleferie med et individuelt træningsprogram, hvorefter de mødes igen straks efter nytår.

”Noget af det vi skal arbejde med, er at få en bedre defensiv struktur i omstillingsspillet, og så skal vi blive bedre på den sidste tredjedel af banen, ” lyder det fra Carsten Jørgensen, der har været cheftræner for SønderjyskEs bedste fodboldkvinder i to et halvt år.

Den tidligere 2. målmand hos Fortuna Hjørring, Fia Andreasen, der skiftede til SønderjyskE i sommer.