Her er vinderne af bogen “Katrine – landsholdets anfører”

0
879
Bogen om Katrine S. Pedersen.

Så har vi trukket de tre vindere i konkurrencen om bogen ”Katrine – landsholdets anfører”, som handler om dansk fodbolds suverænt mest erfarne landsholdsspiller, Katrine S. Pedersen.

For at deltage i konkurrencen skulle man svare på, om landsholdsansføreren har spillet 50-100, 100-150 eller over 150 landskampe, og alle har selvfølgelig svaret, at 34-årige Katrine har spillet over 150 landskampe. Ja, faktisk har hun pt. spillet 178 landskampe.

De tre heldige vindere, som får bogen tilsendt, er:

Signe Andersen
3400 Hillerød

Carina Munch
5883 Oure

Louise Christensen
8000 Århus c

De tre vindere får direkte besked.

Bogen om Karina S. Pedersen, der udkom tidligere på året på People’s Press, er på 344 sider og fortæller hele historien om Katrines karriere – fra starten i Stensballe og til årene som professionel i England og Norge.