Afstemning: Hvem tror du går videre i kvindernes Champions League?

0
865
Brøndby vandt 2-1 hjemme over ASD Torres på to mål af Lise Munk . Foto: John Jessen Hansen

Går både Brøndby og Fortuna Hjørring videre eller ryger begge hold ud? FODBOLD FOR PIGER varmer op til ugens returkampe i kvindernes Champions League med en rask lille afstemning på vores facebookside

Hvor mange danske hold kommer med i kvartfinalerunden i kvindernes Champions League? Det bliver afgjort i onsdag og torsdag i denne uge, hvor Brøndby ude møder ASD Torres, mens Fortuna Hjørring hjemme tager imod Gøteborg. Men allerede nu kan du give dit bud på resultatet. FODBOLD FOR PIGER har startet en rask lille afstemning på vores facebookside, som vi kører frem til første dommerfløjt på onsdag, og her kan  du vælge mellem fire forskellige muligheder: At begge danske hold går videre, at Brøndby går videre men Fortuna ryger ud, at Fortuna går videre men Brøndby ryger ud eller at begge danske hold ryger ud.

Du finder afstemningen her: FODBOLD FOR PIGERs facebookside

På forhånd har Brøndby de bedste kort på hånden efter 2-1-sejren hjemme i onsdags, mens Fortuna Hjørring skal på en svær opgave på Gøteborgs hjemmebane, hvor svenskerne ikke har tabt siden april.