Brøndbys Julie Trustrup Jensen kåret til årets talent

0
1672
Julie Trustrup Jensen - årets talent.

Julie Trustrup Jensen fra Brøndby er årets største kvindelige fodboldtalent i Danmark. Den 17-årige midtbanespiller blev her til aften kåret i forbindelse med Dansk Fodbold Award, som finder sted i Cirkubygningen.

Julie Trustrup var nomineret sammen med tre andre stortalenter, hhv. Caroline Rask fra Fortuna Hjørring, Simone Boye Sørensen fra BSF og Sofie Junge fra Skovbakken. Julie får blandt andet prisen for “en enorm arbejdsiver på banen, hvor hun viser en fantastisk energi og en super boldbehandling på midtbanen”:

“Julie er et stort talent – det har været kendt længe – men det seneste år er hendes udvikling eksploderet,” som det hedder i nomineringen fra DBU.

Julie Trustrup skiftede for et år siden til Brøndby fra B73 Slagelse. Hun viste blandt andet sit store talent, da hun kom ind og scorede det afgørende mål til 3-2 i pokalfinalen i foråret mod Fortuna Hjørring.