Brøndby trak de franske Champions League-mestre

0
773
Brøndby jubler efter en scoring i ottendedelsfinalen. Foto: John Jessen Hansen

Brøndbys 3F-kvinder får maksimal udfordring, når holdet til marts skal spille kvartfinale i kvindernes Champions League. Ved dagens lodtrækning i UEFAs hovedsæde i Schweiz trak Brøndby det franske mesterhold Olympique Lyonnais (Lyon, red.), og dermed er det intet mindre end de forsvarende Champions League-mestre, som Brøndby skal besejre, hvis de skal videre til semifinalen.

“Det bliver en stor og spændende udfordring. Selvfølgelig havde vi da gerne set en anden modstander, men nu bliver det Lyon, og så forholder vi os til det. Vi har heldigvis god tid til at forberede os, både taktisk, fysisk og mentalt,” siger Brøndbys cheftræner Peer Lisdorf.

Lyon har været i finalen i Champions League de sidste to år og er et af tidens mest profilerede kvindehold. Det betyder, at der er mange informationer tilgængelige om holdet, konstaterer Peer Lisdorf, som ser muligheder, selv om Lyon er favorit:

“Vi skal tro på og gribe vores egen chance og når modstanderen er de forsvarende Champions League vindere vil det jo være en stor overraskelse, hvis vi skulle gå videre,” siger Brøndby-træneren.

Den første kamp spilles i Lyon den 14/15 marts, hvorefter der er returopgør i Brøndby den 21/22 marts. Hvis Brøndby vinder kvartfinalen, venter vinderen af opgøret mellem tyske Turbine Potsdam og russiske FC Russianka.

SÅDAN SPILLES KVARTFINALERNE:

LdB Malmø – Frankfurt

Olympique Lyonnais – Brøndby

Turbine Potsdam – FC Russianka

Arsenal – Gøteborg