Målfest da Danmark slog Armenien i EM-kvalen

0
777

Det danske kvindelandshold har fortsat maksimumpoint i kampen for at kvalificere sig til EM i 2013. Onsdag aften blev til det til en stensikker 11-0-sejr hjemme over et svagt Armenien. Med sejren har Danmark nu 12 point og fører suverænt sin pulje foran Tjekkiet og Østrig, der har syv point efter tre kampe.

Onsdagens kamp i Vejle vil ikke kun blive husket for de mange mål, som blev sat ind af Sanne Troelsgaard (3), Pernille Harder (3), Line røddik Hansen (2), Katrine S. Pedersen (1), Nanna Christiansen (1) og Julie Rydahl (1). En strømafbrydelse i hele Vejle satte også sit helt særlige præg på kampen. Ved stillingen 8-0 gik lyset ud på stadion, og kampen kunne først fortsætte efter en halv time.

De danske fodboldkvinder rejser nu til Brasilien, hvor de skal deltage i træningsturnering. Næste EM-kvalifikationskamp spilles den 4. april, hvor modstanderen er Tjekkiet.

Onsdagens målfest med hattrick af Pernille Harder betyder, at den 19-årige Skovbakkenspiller med syv mål nu er nummer ét på UEFAs topscorerliste i EM-kvalifikationsrunderne.