U15: “Det er fedt at skulle spille 1. Division”

1
1119
Sheila Tofterup og Nichelle Vang glæder sig til udfordringerne i 1. Division Øst. Foto: Steen Trolle

Sheila og Nichelle fra Elite Bornholm glæder sig til forårets kampe i den bedste sjællandske række. “Men der bliver nerver på hver gang,” spår de

Af Steen Trolle

“Det er fedt…!”.
Sheila Tofterup og Nichelle Vang, der er forsvars-og angrebsspiller på Bornholms bedste U15-hold, glæder sig til foråret. Lørdag var de med til at slå Himmelev 3-0 i “knald-eller-fald”-kampen om oprykning til 1. Division Øst, og dermed har bornholmpigerne nu udsigt til et fodboldforår, hvor de skal spille mod stærke modstandere som Brøndby, Hillerød og BSF.

“Det bliver noget med at have nerver på til hver eneste kamp, men vi glæder os rigtig meget,” siger de to piger fra Elite Bornholm, som samler de bedste piger fra alle Bornholms fodboldklubber. Sheila kommer således fra Klemensker, mens Nichelle er fra Rønne.

Lørdagens kamp blev spillet klokken 13.30. Forinden havde Elite Bornholm været på en længere rejse over Sverige, der startede klokken 5.45 om morgenen.

“Vi tilbringer meget tid sammen, men vi allesammen meget sociale. Vi snakker godt sammen, og har det rigtig hyggeligt, når vi rejser sammen,” fortæller Sheila og Nichelle, som stod op allerede klokken 4.30 lørdag morgen for at være klar til turen.

Elite Bornholm har vundet 2. Division Øst suverænt med en målscore på hele 50-8. Men i lørdagens kamp skulle holdet et godt stykke ind i 2. halvleg, inden det første mål blev scoret.

“Vi var rigtig nervøse i starten af kampen, men efter første mål blev vi glade, selv om vi var nervøse for, at de skulle få scoret,” siger Sheila Tofterup.

Læs mere om kampen her:

U15: Elite Bornholm klar til 1. Division Øst

Se flere billeder fra kampen FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

1 COMMENT