U18: Sofie Qvist sendte Nærum Skole videre i skolefodboldturneringen

0
810
Nærum Skole komme rpå 2-0 på et selvmål efter hjørnespark.

BSF-spilleren Sofie Qvist scorede og var igen sit holds vigtigste spiller, da Nærum Skole onsdag vandt kredsfinalen i Ekstra Bladets skolefodboldturnering over Sjælsøskolen

Af Steen Trolle

Sofie Qvist, der er U18 DM-spiller i Ballerup-Skovlunde (BSF), stod for det første mål, da Nærum Skole onsdag vandt kredsfinalen i Ekstra Bladets skolefodboldturnering med en 2-0-sejr over Sjælsøskolen.

Lokalopgøret var længe en lige affære, men på to mål efter hjørnespark i 2. halvleg sikrede Nærum Skole sig både medaljerne og den videre kvalifikation til kvartfinalen, som spilles til foråret.

“Uden Sofie var vi ikke nået så langt, men i dag var der flere der trak. Vi har et supergodt forsvar og en god målmand,” siger Nærum Skoles træner Tobias Aamann.

Kamp i kampen

Onsdagens kamp havde sin egen kamp i kampen. På den ene side af Sjælsøskolens fodboldbane stod Sjælsøskolens skoleleder Frank Munk Olsen og heppede på sit skolehold sammen med 250 elever. På den anden siden af banen stod hans kone, Kirsten Kryger, som er skoleleder for Nærum Skole:

”Det er vigtigt vi vinder – af hensyn til hjemmefronten,” lød det under kampen fra Sjælsøskolens leder, som havde taget en megafon med for at bakke sine piger op.

De høje tilråb var dog ikke nok. Nærum Skole vandt og er nu klar til skolens første kvartfinale nogensinde.