21 hold spillede Gevinsten Cup – og tjente penge til forældrearbejde

0
1181
Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle

Ølstykke FC’s forældreforening bag årligt indendørsstævne, som tjener penge til aktiviteter for klubbens ungdomsspillere. 21 hold var med til lørdagens stævne i Ølstykke Hallen 

Af Steen Trolle

21 pigehold fra 11 forskellige klubber satte lørdag hinanden stævne i Ølstykke Hallen vest for København. De stillede op i hhv. U9, U11 og U13-rækken, og mens pigerne kæmpede om præmier og diplomer, så arbejdede arrangørerne for at give børnene en god fodboldoplevelse – og for at tjene penge til Forældreklubben i Ølstykke FC, som laver aktiviteter for spillerne i Ølstykke FCs ungdomsafdeling.

”Ét år har vi doneret træningsredskaber for en stor sum og et andet år har vi arrangeret en tur til BonBon-Land for spillerne. Vi har også doneret bluser og shorts til de helt små nystartede medlemmer,” fortæller Lene Gustavsen fra Forældreklubben, der tæller 15 medlemmer.

Lørdagens stævne havde lidt færre deltagere end sidste år, hvor 30 pigehold var med. Størst var tilslutningen i U13-rækken, hvor 12 hold fra ni klubber deltog. Der blev ikke spillet finaler, men udpeget vindere efter at alle hold havde mødt hinanden.

Følgende hold løb af med sejrene:

U9: 1) FFB (Frederikssund) 2) HVB 1 (Himmelev) 3) Ølstykke FC 1 (ØFC)

U11: 1) ØFC 2 2) ØFC 1 3) FFB 2 U

13: 1) HG1 (Herlufsholm) 2) LSF (Ledøje Smørum) 3) ØFC

Har du også en historie fra din klub, så skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk