Danmark slog Chile 4-0

0
1132

 Med en 4-0-sejr over Chile leverede det danske kvindelandshold en stærk åbning på den træningsturnering i Sao Paolo i Brasilien, som holdet lige nu deltager i.

Alle fire mål blev scoret i 2. halvleg. Kristine Pedersen scorede til 1-0 et kvarter inde i halvlegen, bare et minut efter, at hun havde afløst Katrine Veje. I det 76. minut blev det til 2-0 ved Sanne Troelsgaard, der kort for inden havde afløst Lise Munk. I slutfasen scorede debutanten Sofie Junge Petersen fra Skovbakken, og yderligere et mål røg ind på kontoen, da Pernille Harder rundede en stor kamp af med at afdrible to forsvarsspillere og score til 4-0.

”I 2. halvleg var Danmark nærmest totalt dominerende og i perioder lignede det chilenske straffesparksfelt et “skydetelt” på Hjallerup marked,” lyder det om kampen på www.3f.dk/fodbold

Danmark spiller på søndag mod Italien og torsdag mod Brasilien.