DBU-træner i spidsen for Skjold Birkerøds kvindehold

0
1420
Thomas Lesly Rasmussen ved U14-samling fornylig.
Thomas Lesly Rasmussen ved en U14-samling fornylig.

Thomas Lesly Rasmussen, der står for DBUs U14-samling på Sjælland Øst, overtager trænerposten i Skjold Birkerød 1. januar 2012. ”Et ungt hold med spændende muligheder,” siger han om opgaven

Af Steen Trolle

Den kommer til at stå på endnu mere fodbold i det nye år for Thomas Lesly Rasmussen, der er afdelingsleder i DBU Sjælland og står for DBUs U14-samlinger på Østsjælland.

Den 43-årige DBU-træner, der også er kommunalpolitiker i Rudersdal og arbejder som sportsjournalist for lokalavisen samme sted,  har nemlig takket ja til at stå i spidsen for Skjold Birkerøds bedste seniorhold, der spiller i Kvindeserien.

”Jeg har savnet lidt at have ansvaret for et klubhold, og da det fint kan kombineres med mit øvrige arbejde, så jeg har sagt ja til opgaven i foreløbig et halvt år,” siger Thomas Lesly Rasmussen.

Han har gennem de sidste 25 år været træner i Boldklubben Søllerød-Vedbæk (BSV) og Lyngby men har de sidste to år holdt pause fra trænergerningen på klubplan. Som ansvarlig for DBUs U14-samling i Sjælland Øst må han ikke træne U13-, U15- eller U18-hold.

”Derfor passer det fint med et seniorhold, der træner to gange om ugen,” siger Thomas Lesly Rasmussen, der får til opgave at sende Skjold op i Danmarksserien. Holdet sluttede efteråret af som nummer fem i Kvindeserien men lå i perioder til oprykning.

”Det er en klub med nogle gode målsætninger og ambitioner. Det er et ungt hold med en del spillere, jeg kender fra tidligere, og jeg tror og håber på, at det er et hold, som gerne vil træne og har nogle ambitioner,” siger Skjolds nye seniortræner.

“Hele forløbet omkring aftalen har virket rigtigt seriøst fra klubbens side og jeg ser rigtigt meget frem til en spændende udfordring. Jeg glæder mig faktisk allerede nu helt vildt til første træningsdag,” tilføjer han.