Australsk ligatopscorer til Brøndby

0
798

Det er en australsk spiller med masser af mål i støvlerne, som tirsdag skrev kontrakt med 3F Ligaens førerhold fra Brøndby.

23-årig Michelle Heyman, der kommer fra den australske mesterklub Canberra, blev ligatopscorer i den netop afsluttede australske liga. Her scorede hun 15 mål, hvilket var seks mål mere end den næstmest scorende.

Michelle Heyman scorede sit seneste mål i lørdags, da Canberra genvandt det australske mesterskab med en 3-2-sejr over Brisbane Roar. Her stod hun overfor en anden Brøndbyspiller, Aivi Luik, der har været knyttet til Brisbane i den danske vinterpause.

Michelle Heyman har tidligere spillet for Sydney FC og Central Cost Mariners. Hun blev kåret til årets spiller i Australien i 2009.

Cheftræner Peer Lisdorf glæder siger over nyerhvervelsen:

”Jeg er glad for at kunne styrke en i forvejen stærkt trup med henblik på det tætte program, vi har med både Champions League, mesterskab og pokalturnering. Med den målsætning holdet har sat sig, vil der blive brug for alle ressourcer.  Jeg er sikker på at Michelle vil kunne gøre en forskel på den lange bane frem til sidste kamp i ligaen den 9. juni, og jeg er sikker på, at hun medbringer samme træningsmentalitet fra Australien som vi kender fra Aivi. Vi kan altid udvikle vores træningsintensitet,” siger han i en pressemeddelelse.

Michelle Heyman har foreløbig skrevet kontrakt frem til 30. juni 2012.