3F forlænger med DBU

0
958
Skovbakken og KoldingQ i kamp i landets bedste kvindefodboldrække, som fortsat skal hedde 3F ligaen.
Skovbakken og KoldingQ i kamp i landets bedste kvindefodboldrække, som fortsat skal hedde 3F ligaen.

Fagforbundet 3F vil fortsat lægge navn til landets bedste kvindefodboldrække, 3F Ligaen, og der skal fortsat stå 3f på trøjerne fra alle de danske kvindelandshold. 3F og DBU har nemlig netop besluttet, at den otte år gamle sponsoraftale skal forlænges, så den nu løber frem til 2016.

”Vi har siden 2004 haft et godt samarbejde med DBU, der har været til gavn for begge parter, og vi har i 3F oplevet, at vores medlemmer bakker op omkring dette samarbejde,” siger forbundsformand Poul Erik Skov Christensen fra 3F i en pressemeddelelse.

DBU har netop besluttet at øge indsatsen på kvindeeliten gennem projektet ’Vision 2020’, og her var en forlængelse af aftalen med 3F et vigtigt element i arbejdet på at løfte danske pige- og kvindefodbold, hedder det i pressemeddelelsen fra DBU, hor administererende direktør Katja Moesgaard udtrykker stor glæde voer forlængelsen:

”Vi har siden samarbejdet startede i 2004 haft rigtig stor glæde af hinanden i vores ambitiøse arbejde på at løfte dansk pige- og kvindefodbold. Og vi er rigtig godt på vej!,”  siger hun.

Katja Moesgaard understreger dog, at der endnu er et stykke vej til målet:

”Det er der bestemt. For selv om fodbold nu er den største sportsgren herhjemme blandt piger, og vi også med kvindefodbolden er nået rigtig langt i både bredden og eliten, er der stadig masser af opgaver at gå i gang med. Og her er jeg ikke i tvivl om, at 3F fortsat er den helt rette samarbejdspartner til at udvikle og løfte dansk kvindefodbold op i den absolutte top,” siger DBU-direktøren.