Tidligere 3F Liga-træner vil hjælpe med at udvikle spillere

0
2089
Michael Skjold Hansen
Michael Skjold Hansen

Taastrup FCs nyligt afgåede succestræner Michael Skjold Hansen har startet ”Fodboldinspirator”, som tilbyder assistance til hold og spillere, der vil kæle for detaljerne i spillet

Af Steen Trolle

Michael Skjold Hansen, der 1. januar stoppede som 3F Liga-træner i Taastrup FC, tilbyder nu sin hjælp til klubber og spillere, der vil arbejde med nogle særlige detaljer i spillet.

Michael Skjold Hansen blev for få dage siden far for anden gang og valgte derfor at sige op i Taastrup FC, hvor han ellers har haft stor succes med at bringe holdet op i landets bedste kvinderække.  35-årige Skjold Hansen, der til daglig arbejder som skolelærer, har dog ikke mistet lysten til at træne fodboldspillere, og derfor har han nu startet ”Fodboldinspirator”, hvor han på freelancebasis vil lade sig hyre til at løse særlige træningsopgaver for et hold eller en spiller.

”Jeg har tidligere været blandt andet specifiktræner og målmandstræner og er nok lidt af en perfektionist, der godt kan lide at gå ned i detaljen. I Taastrup synes jeg, at vi oplevede stor fremgang hos pigerne, når vi gik ind og arbejdede med en detalje i deres spil, og det er disse erfaringer, som jeg gerne vil arbejde videre med,” siger Michael Skjold Hansen, der gerne arbejder med alle sider af spillet:

”Det kan f.eks. være en bagkæde, der skal træne en offsideline, eller en kantspiller, som har problemer med at modtage bolden i løb. Det er den slags, som en træner sjældent har tid til at tage sig af,” siger Michael Skjold Hansen.

Han tilbyder sin assistance til både herre- og kvindehold og til både senior og ungdom.

”Og det kan også være en enkelt spiller, som uafhængigt af klubben gerne vil have individuel træning,” siger den tidligere Taastrup-træner.

“Taastrup FC er en fantastisk klub”

Michael Skjold Hansen nåede to et halvt år i Taastrup FC, hvor han selv sagde op i vinterpausen. Det skete i den bedste forståelse med klubben, som ønsker ham på gensyn på sin hjemmeside. Og Michael Skjold Hansen har da også kun godt at sige om Taastrup FC, som han ærgrer sig over, at han var nødt til at forlade midt i en treårig kontrakt.

”Jeg ville rigtig gerne være fortsat, for Taastrup FC er en fantastisk klub, der har rigtig mange spændende jern i ilden. Men jeg blev far for anden gang for ti dage siden, og det hænger ikke sammen med et cheftrænerjob, som kræver mange timer og hvor man skal rejse til Jylland hver anden weekend”.

Michael Skjold Hansen var forud for Taastrup var assistenttræner for 2. divisionsholdet i BGA og har tidligere har været målmandstræner i bl.a. Helsingør og Nivå. Han har en Uefa B-eksamen som træner og var i sin aktiv karriere målmand på Glostrup Ifs 2. divisionshold, indtil en korsbåndsskade gjorde en ende på den aktive karriere.

Michael Skjold Hansen har oprettet en facebookside for fodboldinspirator her.