Kommer Line eller Katrine på hold med Marta da Silva?

0
1447
Katrine Veje, Ldb FC Malmö
Katrine Veje, Ldb FC Malmö

Marta da Silva, der fem gange er blevet kåret til verdens bedste kvindelige fodboldspiller, er måske på vej til en af danskerklubberne i Sverige.

3f.dk/fodbold viderebringe rygter fra womensoccer.com om, at Marta da Silva står overfor et klubskifte fra newyorkerklubben WNY Flash, fordi den amerikanske liga er i store økonomiske vanskeligheder.

Marta da Silvas agent skulle være i kontakt med flere svenske klubber. Hendes gamle klub Umeå skulle være blandt de interesserede, men også Linkøbing med danske Mariann Gajhede, Tyresø med Line Røddik og Malmø med Katrine Veje og Christina Ørntoft har vist interesse.

For at få fingre i den brasilianske superstjerne skal svenskerne dog være villige til at smide en temmelig stor løncheck på bordet. Marta da Silva er den suverænt bedst lønnede kvindelige fodboldspiller i verden og hun skulle ifølge rygtet hæve op mod en halv million dollar om året for at spille i den amerikanske liga.