U13: Hillerød fik god start på vinterturnering

0
887
Hillerød i hvide trøjer og Skjold Birkerød i gul og sort spillede lørdag årets første U13-kamp i Birkerød.
Hillerød i hvide trøjer og Skjold Birkerød i gul og sort spillede lørdag årets første U13-kamp i Birkerød.

Juleferien sad i benene på de to U13-hold, som lørdag testede hinanden på Skjold Birkerøds kunststofbaner ved siden af S-togsbanen i Birkerød.

Skjold Birkerød og HGI Damefodbold spillede puljekamp i træningsturneringen Vintercup, som arrangeres af Ølstykke FCs forældreforening, og det var tydeligt, at pigerne har været væk fra træningen i nogle uger. Det kneb med det sammenhængende fodboldspil især i 1. halvleg, og mange afleveringer lå lidt for skævt eller blev sendt af sted uden adresse.

Men 10 minutter inde i anden halvleg foretog Hillerød en række omplaceringer, og derefter begyndte spillet at flyde bedre for gæsterne. Kort efter fik Hillerød scoret til 1-0. Siden blev det 2-0, og i resten af kampen dominerede Hillerød, som fik scoret yderligere to gange til slutresultatet 4-0.

Kampen var den første i Vintercup for Hillerød, som dermed har fået fin start på træningsturneringen, som klubbens U13-piger vandt sidste år. Skjold havde i forvejen spillet to kampe og fører lige nu puljen med fire point efter uafgjort mod Dragør og sejr over Ølstykke. I den anden pulje fører HIK med ni point efter tre sejre i tre kampe. Vintercup slutter med et finalestævne 24.-25. marts i Ølstykke.

Der spilles også en pulje for U11-piger, hvor otte hold kæmper mod hinanden. Her f’ører Slangerup puljen i øjeblikket.

”Vinterturneringen er en rigtig god måde at holde pigerne i gang her over den kolde sæson og vi ser frem mange gode kampe,” siger John Bjørn Olsen, der er næstformand i HGI Damefodbold, om Ølstykke FCs initiativ.

Det er syvende år i træk, at der spilles Vintercup. Overskuddet fra turneringen går til Ølstykke FCs Forældreklubs arbejde.

Se mange flere billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Hillerød jubler efter den første scoring.