Se alle navnene: 45 U-landsholdsspillere samles i Skive

0
2284
Emilie Brøndum-Jensen, BSF - bladt de 45.
U17-landsholdsspilleren Emilie Brøndum-Jensen.

Der er dømt store talenttræf i Skive i weekenden 20.-22. januar. Hele 45 af landets største fodboldtalenter mødes til årets første landholdssamlinger i Skive.

Det er U16-landstræner Danny Jung og U17-landstræner Anders Damgaard, som har valgt at samle de to landsholdstrupper forskudt over tre dage i Skive. U16-landsholdet mødes fredag-lørdag, og U17-landsholdet mødes lørdag-søndag.

De 45 piger, som samles i Skive, er ifølge www.3f.dk/fodbold disse:

U16-landsholdet: Pernille Nørmark Pedersen, B1913, Laura Pedersen, B1921, Rikke Læntver Sevecke, B1921, Louise Ringsing, Brøndby IF, Stine Larsen, Brøndby IF, Maria Hansen, BSF, Naja Stolberg Bahrenscheer, BSF, Nicoline Haugård Sørensen, BSF, Sofie Qvist, BSF, Tanya Arngrimsen, BSF, Amalie Jørgensen Vangsgaard, Fortuna Hjørring, Louise Skytte Hansen, GS Elite, Mathilde Madsen, Horsens SIK, Nanna Høeg Petersen, Horsens SIK, Sofie Lade Broch-Lips, Horsens SIK, Thora Nautrup Hansen, Horsens SIK, Cecilie Schousboe, KoldingQ, Marie Maj Madsen, Næsby Boldklub, Agnes Klingenberg, OB, Mathilde Jessen, OB, Josephine Athena, Team Viborg, Sara Gedsted Thrige Andersen, Team Viborg, Matilde Kjeldgaard Pedersen, Thisted FC, Laura Bahl, Varde IF og Emilie Henriksen, Vejle BK.

U17-landsholdet: Amalie Grønbæk Thestrup, Brøndby IF, Kristina Andersen, Brøndby IF, Laura Marie Larsen, Brøndby IF, Emilie Marie Brøndum-Jensen, BSF, Laura Joest Jakobsen, Fortuna Hjørring, Mathilde Wichmann, IK Skovbakken, Mille Poulsen, IK Skovbakken, Cecilie Dollerup Skov, KoldingQ, Christina Beck, KoldingQ, Julie Therkelsen, KoldingQ, Line Falkenberg, KoldingQ, Maja Ring Kildemoes, Næsby Boldklub, Maria Lindblad Christensen, Team Viborg, Frederikke Thøgersen, Thisted FC, Ida Kathrine Karstoft, Thisted FC, Ilda Kepic, Thisted FC, Malene Sørensen, Thisted FC, Mathilde Frausing Christiansen, Varde IF, Anne Kathrine Christoffersen, Vejle BK og Sarah Dyrehauge Hansen, Vejle BK.