U19-landsholdet er i superform

0
854
Fitore Sejnullahi, KoldingQ.
Fitore Sejnullahi, KoldingQ.

Formen er supergod hos langt de fleste spillere på U19-landsholdet, som i weekenden var samlet til årets første fællestræning i Ikast.

Landstræner Søren Randa Boldt benyttede samlingen til at teste fysikken hos de 20 spillere i truppen, og testen viste, at 90 procent af spillerne er gået frem i fysisk form, fortæller han til 3f.dk/fodbold:

”Nogen af dem er oven i købet gået meget frem. Det tyder på, at pigerne er ved at lære, at de er elitespillere året rundt, og tager deres selvtræningsprogrammer alvorligt,” siger U19-landstræneren.

Som en del af samlingen spillede U19-landsholdet en træningskamp mod et drengehold fra AGF. Kampen endte med et 2-1-nederlag.

”Men med mere skarphed fra vores side havde vi slået dem med to-tre mål,” siger Søren Randa Boldt til 3f.dk/fodbold.

Træningssamlingen er en del af forberedelserne til forårets EM-kvalifikation og til den kommende La Manga-turnering i Spanien 2.-10. marts, hvor Danmark skal møde England, Holland og Norge.

Samlingen i Ikast gav i øvrigt et længe ventet gensyn med Fitore Sejnullahi fra KoldingQ, der har været ude med en korsbåndsskade i mere end halvandet år.