Brøndbys U18-hold slog Taastrups 3F-kvinder

0
1073
Stine Larsen, her i kamp for U15-holdet sidste år, scorede til 3-1 i søndagens træningskamp.
Stine Larsen, her i kamp for Brøndbys U15 1 sidste år, scorede til 3-1 for U18 i søndagens træningskamp.

Brøndbys U18 DM-kvinder fik en fin start på kampsæsonen, da holdet søndag spillede træningskamp ude mod 3F Liga-kvinderne fra Taastrup FC. Brøndby manglede flere stamspillere, som deltog i U19 landsholdets samling i Ikast, men de unge talenter formåede alligevel at slå 3F Ligaens nummer syv med 3-1.

Emilie Weinreich gjorde det til 1-0 for Brøndby allerede efter 11 minutter. Julie Tavlo udlignede for Taastrup i det 23. minut, og i det 70. og 87. minut blev det til hhv. 2-1 på mål af Amalie Thestrup og 3-1 på mål af Stine Larsen.

Det sidste mål var kampens flotteste, ifølge Brøndbys hjemmeside, som beskriver Stine Larsens scoring på denne måde:

”Stine Larsen gled af på flere forsøg på at standse hende og med et rush henover små 20 meter og hårdt presset blev bolden sat ind forbi en fremstormende keeper ved nærmeste stolpe fra en spids vinkel”.