Brøndby slog svenske oprykkere med 5-1

0
856
Brøndby-Vittsjö GIK var den sidste af fire kampe i et ministævne, som Brøndby har været vært for i denne weekend. Foto: Steen Trolle
Brøndby-Vittsjö GIK var den sidste af fire kampe ved weekendens ministævne. Foto: Steen Trolle

Brøndby sluttede sin egen minitræningsturnering af med manér, da det søndag blev til en sikker 5-1 sejr over Vittsjö GIK, der netop er rykket op i Damallsvenskan.

Vittsjö pressede på fra starten af første halvleg, og havde kampens første store chance, da et skud blev sendt på overliggeren i det 18. minut. Men stille og roligt fik Brøndby vendt kampen, og i det 32. minut bragte Julie Trustrup hjemmeholdet foran med 1-0, da hun sendte et langskud i mål via underliggeren.

Fire minutter inde i 2. halvleg bankede Camilla Andersen et frispark ind ved forreste stolpe til 2-0, og selv om Vittsjö GIK kom på 1-2 via et straffespark i det 65. minut, så bevarede Brøndby trykket, og i det 70. minut gjorde Camilla Kurt det til 3-1, da hun fulgte op på en aflevering på tværs i feltet fra Annah Asenyondwha.

I det 82. minut gjorrde Kristina Kragh det til 4-1, da hun ”med en følt kattepote viste sin tekniske kunnen,” som Brøndby skriver på sin hjemmeside, og endelig kunne Lise Munk lukke og slukke for et vellykket ministævne, da hun inde i dommerens overtid bankede et straffespark i kassen til 5-1.

”En fortjent sejr, uden fredagens sprudlende spil, men hvor Brøndby IF alligevel virkede til at have en god kontrol over dagens begivenheder, ” som Brøndby skriver på sin hjemmeside med henvisning til fredagens højintense 0-0-kamp mod det svenske storhold Tyresö FF.

Vittsjö GIKs træner Thomas Mårtensson mente dog, at Brøndby-sejren var for stor, bedømt på spil og chancer:

”Resultatet giver ikke et helt retvisende billede af kampen.  Vi har lige så mange chancer som dem, men var ikke lige så skarpe,” siger han til damfotboll.com.

Brøndby-Vittsjö GIK 5-1. Foto: Steen TrolleBrøndby-Vittsjö GIK 5-1. Foto: Steen Trolle