Hillerød hyrer A-licens-træner til U18-holdet

0
1020
Frank "Viggo" Rasmussen
Frank "Viggo" Rasmussen

HGI Damefodbold fortsætter sit målrettede arbejde for at sikre sig en licens til næste sæsons U18 DM-række. Klubben, der i øjeblikket spiller U18 3. division, har hyret Frank ”Viggo” Rasmussen som ny U18-træner, og han kommer til Hillerød med en A træner-licens og årelang erfaring fra elite- og divisionshold i bagagen.

Sammen med en stribe øvrige tiltag håber HGI Damefodbold, at den nye ansættelse kan være med til at overbevise DBU om, at Hillerød fra sommeren 2012 er klar til at gøre sig i landets bedste U18-række.

”Vi har nogle af landets mest talentfulde pigespillere og har store ambitioner for U18-årgangen. Truppen for sæsonen 2012-2013 tæller flere spillere på DBUs talenthold. Derfor er vi er glade for at kunne præsentere en dygtig og erfaren træner til at fortsætte den gode udvikling, som vores spillere og HGI Damefodbold er inde i,” siger Michael Engstrøm, ansvarlig for sporten i HGI Damefodbold, i en pressemeddelelse.

Frank ”Viggo” Rasmussen har 11 års erfaring som træner, hvor han blandt andet har stået i spidsen for elite- og divisionshold på herresiden i Holbæk og Nordvest FC. Sideløbende hermed har han uddannet sig som UEFA A-licenstræner.

Han slutter sig til et lederteam, der i løbet af vinteren er blevet styrket med fysisk træner, en talentchef og uddannelsesansvarlig, samt en sundhedsaftale.

”Så vores organisation omkring U18 årgangen er nu helt på plads og vi ser frem mod den kommende sæson med spænding,” skriver HGI Damefodbold.

Læs også:  Hillerød vil spille U18 DM allerede til sommer