Fortuna Hjørring forstærkes med to amerikanere

0
715
Jill & Lydia
Jill Loyden & Lydia Vandenbergh

Fortuna Hjørring, der ligger nummer to i 3F Ligaen, har oprustet  truppen med yderligere to udlændinge. Det er den amerikanske målmand Jill Loyden og hendes landsmand, venstrekantspilleren Lydia Vandenbergh, som skrev kontrakt med nordjyderne på den sidste dag inden transfervinduet smækkede i natten til onsdag. Begge spillere kommer fra klubben Magic Jack i Florida, der spiller i den amerikanske WPS-liga, som for få dage siden blev lukket ned på grund af økonomiske problemer.

Jill Loydener 26 år. Hun indgår i bruttotruppen til det amerikanske landshold og var reserve for amerikanernes førstemålmand Hope Solo under sidste sommers VM i Tyskland. Hun beskrives på Fortunas hjemmeside som en dirigerende og dominerende målmand, der har sin styrke i nogle aggressive indgreb ude i feltet.

Lydia Vandenbergh er 28 år, venstrebenet, og kan anvendes både som back og midtbanespiller i venstre side. Hun har spillet både i Brasilien og i Australien foruden i sit hjemland og betegnes som en teknisk dygtig spiller.

”De to amerikanere udfylder pladser i truppen, hvor Fortuna længe har trængt til at blive styrket. Og det er således en bred og stærk trup fra Hjørring, der om et par måneder indleder kampagnen for at erobre det danske mesterskab,” skriver Fortuna på sin hjemmeside.

Læs også: Australsk duo fortsætter i Fortuna Hjørring