Marta da Silva: Jeg vil skrive et nyt kapitel med Tyresö FF

0
1697
Marta da Silva på dagens pressemøde, hvor aftalen med Tyresö blev offentliggjort. Foto: www.slottstudion.se
Marta da Silva på dagens pressemøde, hvor aftalen med Tyresö blev offentliggjort. Foto: www.slottstudion.se

Så er det ganske vist: Den brasilianske superstjerne Marta da Silva vender tilbage til Sverige, hvor hun skal spille for Tyresö FF, som har danske Line Røddik Hansen på holdet.

Marta da Silva blev præsenteret på et pressemøde i Stockholm-klubben onsdag eftermiddag. Her sagde hun, at hun er glad og stolt over igen at være i Sverige, hvor hun tidligere har spillet for Umeå:

”Min karriere startede her og nu vil jeg skrive et nyt kapitel. Jeg har meget at takke Sverige for, og trives vældig godt her. Det er mit andet hjem. Jeg har mange venner og mange gode minder fra Sverige,” sagde Marta da Silva.

Den 25-årige brasilianer er fem gange blevet kåret til verdens bedste kvindelige fodboldspiller. Hun fik sit store gennembrud i Umeå, hvor hun scorede 111 mål på fire sæsoner fra 2004 til 2008.

Med tilgangen af Marta da Silva er Tyresö FF for alvor blandt guldkandidaterne til årets sæson i Damallsvenskan. Holdet fik bronze i sidste sæson, men har i vinterpausen forstærket sig med landsholdsspillerne Lisa Dahlkvist, Caroline Seger og den spanske storspiller Veronica Boquete.

Læs også: Marta da Silva med til Brøndby på fredag

Se klip fra pressemødet med Marta da Silva på aftonbladet.se

Marta da Silva får nummer 100 i Tyresö FF. Foto: www.slottstudion.se