Nye rygter sender Marta da Silva til Sverige

0
1057
I følge expressen.se er det så godt som sikkert, at Marta da Silva kommer til Sverige.
I følge expressen.se er det så godt som sikkert, at Marta da Silva kommer til Sverige.

Verdens største kvindelige fodboldstjerne, brasilianske Marta da Silva, ser alligevel ud til at havne i Sverige. Og Tyresø FF, som har danske Line Røddik Hansen på holdet, er ifølge de nyeste rygter en af to svenske klubber, som lige nu kæmper om at sikre sig den 25-årige superangriber.

Flere svenske klubber har ellers meldt ud, at Marta da Silva er alt for dyr. Hendes gamle klub Umeå afslørede i sidste uge, at Marta da Silvas agent havde krævet 750.000 dollars for en sæson plus fri bil, lejlighed og rejser til Brasilien, og siden har rygter sendt prisen helt op på en million dollars for bare otte måneder. Men ifølge den svenske avis Expressen skulle Marta da Silva nu være så ivrig efter at komme til Sverige, at hun er villig til at gå til en betydeligt lavere løn. Derfor forhandles der nu med hhv. Tyresö FF og Göteborg FC.

Ingen af de to klubber vil dog bekræfte forhandlingerne, men Expressen har talt med en brasiliansk fodboldekspert, der mener, at skiftet til Sverige er så godt som sikkert:

”Det er bekræftet, at Marta kommer til at spille i Sverige og at det bliver offentliggjort i midten af februar,” siger fodboldeksperten Pedro Bial fra den brasilianske tv-station TV Globo til Expressen.

Marta da Silva, der fem gange er kåret til verdens bedste kvindelige fodboldspiller, har de sidste tre år spillet i den amerikanske liga. Men den amerikanske liga er netop blevet lukket på grund af dårlig økonomi, og derfor er Marta og en stribe andre stjerner lige nu på jagt efter en ny klub i Europa.

Marta da Silva spillede i Umeå i Sverige i årene 2004-2008.

Se web-tv: Laver Marta da Silva verdens bedste mål?