Tidligere 3F Liga-træner skal hjælpe Hillerøds kvinder

0
873
Michael Skjold Hansen
Michael Skjold Hansen

HGI Damefodbold har tilknyttet den tidligere Taastrup FC-træner Michael Skjold Hansen, der skal hjælpe klubbens seniorer. Skjold Hansen startede for to uger siden “Fodboldinspirator”, der tilbyder at hjælpe klubber og spillere med specifikke træningsopgaver

Af Steen Trolle

Michael Skjold Hansen, der trænede Taastrups FCs 3F Liga-hold indtil årsskiftet, skulle ikke gå fodboldledig i mange uger. Michael Skjold Hansen sagde sit trænerjob op, fordi han skulle være far for anden gang. Men for nylig siden startede han firmaet ”Fodboldinspirator”, der tilbyder klubber og spillere trænerassistance, og nu har han fået sit første engagement. Det er HGI Damefodbold, der har knyttet Michael Skjold Hansen til damesenior-afdelingen, hvor trænerteamet i forvejen tæller Henrik Parelius og Jan Nielsen.

35-årige Michael Skjold Hansen, der til daglig arbejder som lærer, havde stor succes som træner i Taastrup FC, som han bragte op fra 1. division til 3F Ligaen, hvor holdet er nummer syv. Forinden var han assistenttræner for 2. divisionsherrerne i BGA (Glostrup-Albertslund) , og han har tidligere været tilknyttet en række nordsjællandske klubber som bl.a. målmandstræner. Inden en knæskade satte en stopper for Michael Skjold Hansens egen fodboldkarriere, var han divisionsmålmand i Glostrup IF (nu BGA).

”Michael Skjold Hansen tilfører teamet og spillerne i HGI Damefodbold stor erfaring, og vi tror på, at dette samarbejde vil påvirke udviklingen positivt for Dameseniorafdelingen,” siger Michael Engstrøm, ansvarlig for sporten i HGI Damefodbold, i en pressemeddelelse.

HGIs seniorhold spiller i dag i Kvindeserien, men ambitionen er, at holdet fra 2014-sæsonen skal op i landets næstbedste række, 1. Division.

Læs også: Hillerød vil spille U18 DM allerede til sommer

Læs også: Tidligere 3F Liga-træner vil hjælpe med at udvikle spillere