100 pigehold klar til skolestævne i Kolding

0
722
Læs mere om stævnet på www.fodbold-kunforpiger.dk
Læs mere om stævnet på www.fodbold-kunforpiger.dk

Flere hundrede piger er klar til at dyste på mål og sjove oplevelser i Kolding søndag den 25. marts. Ti af kommunens lokale pigefodboldklubber inviterer for 11. gang til fodboldstævnet ”Fodbold kun for piger”, og ikke færre end 100 hold er tilmeldt stævnet, der er et tilbud til piger fra 0.-6. klasse.

”Skolestævnet arrangeres af pigefodboldklubber fra hele kommunen og har til formål at introducere skolepiger til pigefodbolden. Turneringen afvikles klassevis. Det giver flere lige kampe og tilgodeser også de ikke så erfarne piger,” forklarer arrangørerne på hjemmesiden www.fodbold-kunforpiger.dk

Det er gratis at deltage i stævnet, og arrangørerne understreger, at der lægges stor vægt på det sociale. Derfor spilles der med en regel om, at hold, der kommer bagud med mere end tre mål, må sætte en ekstra spiller på banen.

Fodbold kun for piger arrangeres af disse ti klubber: Alminde/Viuf GIF, Bjert IF, Bramdrumdam GIF, Christiansfeld IF, Fynslund B, Harte, Kolding Boldklub, Kolding IF, Nr. Bjært/Strandhuse IF, Vamdrup IF og Vonsild FK.

Læs mere på www.fodbold-kunforpiger.dk