3F Liga-optakt: Taastrup FC skal ”bare” overleve

0
3799
Taastrup FC er klar til at slås for en ny sæson i 3F Ligaen. Foto: Taastrup FC

 

Taastrup FC er klar til at slås for en ny sæson i 3F Ligaen. Foto: Taastrup FC

Vinteren i Taastrup FC er blevet brugt til at skifte cheftræner. Michael Juul er kommet til og efter en god opstart er målsætningen klar for vestegnsklubben. En ny sæson i 3F ligaen skal sikres. Vi fik en snak med Michael Juul om forventningerne til forårssæsonen.

Af Simon Stjerne Hansen

Taastrup FC har fået en god start på sin første sæson som 3F liga hold. 12 point er det blevet til, hvilket i øjeblikket placerer dem på en godkendt 7. plads ud af de 10 hold. Vinteren er blevet brugt til at skifte ud på trænerposten.

Michael Juul har afløst Michael Skjold Hansen, der stoppede for at få mere tid til familien, og Juul, der i 2009 stod i spidsen for 3F Liga-holdet Skovlunde (nuværende BSF), kan lide, det har han set i sine første tre måneder i Taastrup FC:

”Jeg er meget imponeret over tilgangen til tingene i klubben. Såvel trænere, ledere som spillere viser en stor vilje til at opnå succes i 3F ligaen. Klubben er meget velorganiseret og der bliver lagt et stort stykke arbejde bag kulissen for at vi kan lykkes med det projekt der hedder 3F liga fodbold i Taastrup FC til næste år,” siger Michael Juul, der senest har været træner for Roskildes U19 drengehold.

Cheftræner Michael Juul.

Nye ideer giver ekstra dimension   

Men hårdt arbejde bag kulissen er ikke nok i sig selv. Der skal også leveres på banen. Her føler Michael Juul at truppen er på rette vej.

”Spillerne har fra første træning vist stor velvillighed til at lære min fodboldfilosofi. At kende Det var vigtigt for mig at give dem en ekstra dimension i deres spil samt bygge videre på de ting som de i forvejen var gode til. De har været rigtig hurtige til at opfange mine ideer og med det hårde arbejde vi har lagt i vinterpausen, forventer mig rigtig meget af det her forår som jeg håber på udmønter sig i endnu en sæson i 3F Ligaen”.

Men der er hård konkurrence fra de andre klubber. Derfor er Michael Juul meget varsom med at udstede garantier.

”Nu må vi se hvordan de andre hold har oprustet over vinteren. Vores egen trup er nogenlunde intakt. Der har ikke været den store tilgang som vi måske kunne have håbet på. Til gengæld har der heller ikke været den store afgang, så vi er rimelig fortrøstningsfulde på den baggrund.”

Uafgjort en sensation

I turneringens første kamp møder pigerne fra Taastrup de allerede sikrede slutspilsdeltagere fra Skovbakken. Efterårssæsonen sluttede også af med et opgør mod Skovbakken. Her blev det til en decideret afklapsning på 9-1. Det skal gøres bedre i forårspremieren.

”Vi forventer os ikke det store af den første kamp rent resultatmæssigt. Vi ved at Skovbakken er et stærkere hold end os. Vigtigst for os er at vi efter kampen kan se os selv i øjnene i forhold til vores egen indsats. Hvor langt det rækker, må vi så se lørdag. Men jeg håber da på at vi får et væsentligt mindre nederlag end vi gjorde i efteråret. Og skulle vi så kunne nappe et enkelt point så tager vi da med glæde det med. Men det må siges at være en mindre sensation hvis det lykkedes”.

FAKTA OM TAASTRUP FC

Cheftræner: Michael Juul (NY)

Profiler: Nina Keller, Stine Søndergaard, Trine Tønder Petersen

Tilgang: Anette Ancker Jørgensen (BIF), Monica Hofmann Christensen (BIF),

Afgang: Stine Bløss Brændmose, Helene Eriksen, Camilla Degel, Kicki Nielsen

FORÅRSPROGRAM:

24. marts kl. 13.00: Taastrup FC – Skovbakken, Nyhøj Idrætsanlæg

09. april kl. 14.00: Vejle – Taastrup FC, VB PARKEN

14. april kl. 13.00: Taastrup FC – Sønderjyske, Taastrup Idrætsanlæg

21. april kl. 13.00: Kolding Q – Taastrup FC, Mosevej Sportsplads