3F: Sejre til KoldingQ og Skovbakken i forårspremieren

0
949
Carola Schneider scorede til 1-0.

KoldingQ fik en perfekt start på forårssæsonen, da holdet lørdag vandt med 3-0 ude over Team Viborg. Resultatet betyder, at de to hold bytter plads i stillingen, så Kolding nu er på 8. pladsen i 3F Ligaen med 11 point.

KoldingQ førte 2-0 ved pausen på mål af Carola Schneider og Victoria Baagøe. Fem minutter før tid blev til yderligere en scoring fra KoldingQ, som havde fire U19-landsholdsspillere med i startopstillingen.

Også mesterskabskandidaterne fra Skovbakken kom godt fra start. Århusianerne var på besøg hos oprykkerne fra Taastrup FC, og de kunne rejse hjem med en 5-1-sejr i bagagen. Pernille Harder og Sidsel Ravn scorede hver et mål i første halvleg, mens Nadia Nadim scorede til 3-0 i anden halvleg. Målet til 4-0 var et selvmål, mens Sissel Ravn stod for den femte Skovbakken-scoring. Forinden sørgede Ida Nygård for en reducering til 1-4.

Med resultatet rykker Skovbakken op på andenpladsen i ligaen forud for søndagens runde, hvor Brøndby møder OB i Odense og Fortuna Hjørring hjemme tager i mod Vejle.