3F: Sejre til KoldingQ og Skovbakken i forårspremieren

0
972
Carola Schneider scorede til 1-0.
Carola Schneider scorede til 1-0.

KoldingQ fik en perfekt start på forårssæsonen, da holdet lørdag vandt med 3-0 ude over Team Viborg. Resultatet betyder, at de to hold bytter plads i stillingen, så Kolding nu er på 8. pladsen i 3F Ligaen med 11 point.

KoldingQ førte 2-0 ved pausen på mål af Carola Schneider og Victoria Baagøe. Fem minutter før tid blev til yderligere en scoring fra KoldingQ, som havde fire U19-landsholdsspillere med i startopstillingen.

Også mesterskabskandidaterne fra Skovbakken kom godt fra start. Århusianerne var på besøg hos oprykkerne fra Taastrup FC, og de kunne rejse hjem med en 5-1-sejr i bagagen. Pernille Harder og Sidsel Ravn scorede hver et mål i første halvleg, mens Nadia Nadim scorede til 3-0 i anden halvleg. Målet til 4-0 var et selvmål, mens Sissel Ravn stod for den femte Skovbakken-scoring. Forinden sørgede Ida Nygård for en reducering til 1-4.

Med resultatet rykker Skovbakken op på andenpladsen i ligaen forud for søndagens runde, hvor Brøndby møder OB i Odense og Fortuna Hjørring hjemme tager i mod Vejle.

AKTUEL STILLING I 3F LIGAEN:

  • Brøndby, 40 point
  • Skovbakken, 39 point
  • Fortuna Hjørring, 37 point
  • BSF, 22 point
  • OB, 21 point
  • Vejle, 15 point
  • Taastrup FC, 12 point
  • KoldingQ, 11 point
  • Team Viborg, 10 point
  • SønderjyskE, 2 point