3F: Viborg slog Sønderjyske 4-1

0
876

Team Viborg fik lørdag en fin start på forårssæsonen i 3F Ligaen, da holdet slog SønderjyskE 4-1 i en udsat kamp fra efteråret. Resultatet betyder, at Viborg overhaler KoldingQ og rykker op på 8. pladsen i ligaen med 10 point, mens SønderjyskE fortsat hænger fast i bunden med to point.

Viborg grundlagde sejren med to langskudsmål i starten af kampen. Julie Moeslund og Simone Hagelskær scorede i hhv. 8. og 20. minut, og inden pausen blev det til yderligere en Viborg-scoring, da Stine Pedersen sendte bolden i mål efter hjørnespark.

I anden halvleg satte Louise Iversen en streg under Viborg-dominansen, da hun med et lob over SønderjyskE-målmanden scorede til 4-0. Sønderjyske fik dog pyntet en lille smule på resultatet, da det lykkedes at reducere til 1-4 i slutminutterne.

Der er ”ægte” forårspremiere i 3F Ligaen i næste weekend, hvor Team Viborg hjemme møder KoldingQ lørdag, mens SønderjyskE spiller ude mod BSF på søndag.

STILLING I 3F LIGAEN

  • 1 Brøndby,  40 point 
  • 2 Fortuna Hjørring, 37 point 
  • 3 Skovbakken, 36 point  
  • 4 BSF, 22 point  
  •  5 OB, 21 point  
  • 6 Vejle, 15 point  
  • 7 Taastrup FC, 12 point  
  • 8 Team Viborg, 10 point  
  • 9 KoldingQ, 8 point  
  • 10 SønderjyskE, 2 point