3F: Viborg slog Sønderjyske 4-1

0
850

Team Viborg fik lørdag en fin start på forårssæsonen i 3F Ligaen, da holdet slog SønderjyskE 4-1 i en udsat kamp fra efteråret. Resultatet betyder, at Viborg overhaler KoldingQ og rykker op på 8. pladsen i ligaen med 10 point, mens SønderjyskE fortsat hænger fast i bunden med to point.

Viborg grundlagde sejren med to langskudsmål i starten af kampen. Julie Moeslund og Simone Hagelskær scorede i hhv. 8. og 20. minut, og inden pausen blev det til yderligere en Viborg-scoring, da Stine Pedersen sendte bolden i mål efter hjørnespark.

I anden halvleg satte Louise Iversen en streg under Viborg-dominansen, da hun med et lob over SønderjyskE-målmanden scorede til 4-0. Sønderjyske fik dog pyntet en lille smule på resultatet, da det lykkedes at reducere til 1-4 i slutminutterne.

Der er ”ægte” forårspremiere i 3F Ligaen i næste weekend, hvor Team Viborg hjemme møder KoldingQ lørdag, mens SønderjyskE spiller ude mod BSF på søndag.