U17-landsholdet tabte til Island

0
912
Julie Terkelsen, KoldingQ
Julie Terkelsen, KoldingQ

Julie Terkelsen fra KoldingQ stod for den enlige danske scoring, da det danske U17-landshold søndag tabte 1-2 til Island i en træningskamp.

Island kom foran efter 34 minutter, og føringen blev udbygget i anden halvleg, da danskernes målmand Ilda Kepic fik samlet en tilbagelægning op, hvilket udløste et indirekte frispark til Island. Ilda Kepic reddede i første omgang det efterfølgende frispark, men andenbolden røg ud til en islænding, der sendte bolden i nettet til 2-1.

Danmark pressede på gennem store dele af kampen, men det lykkedes først at score i slutningen af kampen, da Julie Terkelsen bragede et langskud i kassen.

”Vi har ikke spillet en kamp siden november måned, og det bar spillet i dag præg af. Vores aftaler sidder ikke på rygraden, og derfor bliver vi straffet – især i omstillingerne. Vi har to træninger til at få rettet op, og jeg glæder mig til næste kamp,” sagde U17-landstræner Anders Damgaard til dbu.dk efter kampen.

Danmark og Island spiller endnu en træningskamp på tirsdag.