Brøndby fik 0-0 i sidste test før Champions League

0
770

Hvis det holder stik, at en skidt generalprøve giver en god premiere, så venter der Brøndby et brag af kamp, når holdet på onsdag spiller den første kvartfinale i kvindernes Champions League mod franske Olympique Lyonnais.

Lørdagens generalprøve mod svenske Kristianstad DFF var i hvert fald ikke særligt prangende, hvis man skal tro Brøndbys eget referat på sin hjemmeside. Kampen sluttede 0-0, og det resultat kunne Brøndby være mest tilfreds med. De svenske gæster havde fortjent sejren, og kun en række store redninger af keeper Stina Lykke forhindrede, at Kristiansstad fik scoret mindst et par mål.

”I den kraftige sidevind fik spillerne aldrig rigtig tingene til at svinge og blev også noteret for kun ganske få forsøg imod svenskernes mål, der var langt hyppigere gæster i hjemmeholdets felt. Absolut en kamp som de kommende kvartfinalister hurtigt skal komme over, men vigtigst af alt, selv på en spilledag hvor tingene ikke fungerede, kunne mandskabet gå ubesejrede fra banen,” lyder Brøndbys egen beskrivelse.

Kampen var den fjerde træningskamp mod svenske modstandere, som endte uafgjort. Tidligere har Brøndby blandt andet spillet 0-0 mod Tyresö FF og 1-1 mod LdB FC Malmö.

Brøndby spiller onsdag kl. 18.30 ude mod Olympique Lyonais. Onsdag den 21. marts kl. 18.30 er der returkamp på Brøndby Stadion.

Læs også: Optimistisk Brøndby-træner tror på sejr over Lyon

Læs også: KONKURRENCE: Vind billetter til Brøndby IF-Olympique Lyonnais