Brøndby-Lyon: Det sagde de efter kampen

0
944
"Jeg føler, at vi er godt med i store dele af kampen," lød vurderingen fra Nanna Christiansen.

 

"Jeg føler, at vi er godt med i store dele af kampen," lød vurderingen fra Nanna Christiansen.

“Godkendt indsats, vi må bare bøje os for overmagten”. Det var det gennemgående synspunkt i Brøndbytruppen, efter at holdet onsdag aften tabte 4-0 til Olympique Lyonnais i kvartfinale-returkampen i kvindernes Champions League. Her kan du læse hvad en række spillere og cheftræner Peer Lisdorf sagde til FODBOLD FOR PIGER efter kampen, der betyder, at Brøndby er ude af Champions League med et samlet nederlag på 8-0:

Nanna Christiansen, midtbanespiller:

”Jeg føler, at vi er godt med i store dele af kampen. Vi møder måske verdens  bedste klubhold, så reelt set kan vi være godt tilfredse med indsatsen i dag. Vi må dog erkende, at der stadig er et godt stykke vej, før vi kan blande os med de absolutte tophold i Europa. Dertil mangler vi stadig noget fysik og hurtighed i forhold til dem.

 

Der var ikke fire måls forskel i dag, sagde Camilla Kur til FODBOLD FOR PIGERs Simon Stjerne Hansen.

Camilla Kur, angriber:

”De burde ikke have scoret fire mål. Jeg føler, at vi var meget bedre med i dag i forhold til kampen i Lyon. Jeg synes ikke, at der var fire måls forskel på os og dem i dag”.

Malene Marquard Olsen, anfører:

”Jeg ville gerne kunne sige, at vi var lige hælene på Lyon, men jeg må nok erkende, at vi stadig et stykke vej fra dem. De er et utroligt sammenspillet hold, de kender hinandens løb utroligt godt, og så har de en meget bred trup. De skifter jo tre spillere ind i løbet af anden halvleg, som alle er landsholdsspillere og som har samme niveau, som dem der starter inde

Vi kan være vores indsats bekendt i dag, mente Kristina Kragh.

Kristina Kragh, angriber:

”I forhold til den første kamp, så synes jeg at vi fik vist, at vi er godt på vej. De kørte os ikke over, som de gjorde for en uge siden. Men vi er godt klar over, at vi slet ikke er på deres niveau. Hurtighed, teknik – ja, på alle områder er de bedre end os. Men vi kan se os selv i øjnene, for vi kæmpede, det vi kunne. Vi må bare bøje os for, at Lyon er et bedre hold”.

Peer Lisdorf, cheftræner:

”Første halvleg er det bedste vi har spillet i de fire halvlege mod Lyon. Vi var stort set i lige så boldbesiddelse som dem, og kommer til nogen gennembrud og har 1-2 100 procent chancer. I starten af anden halvleg fik de lagt et tryk på os, bl.a. de de satte Lotta Schelin ind, og de pressede os længere bagud på banen. Dér skulle vi nok bare have spillet noget mere direkte for at komme tilbage i kampen”.

Hvor langt er I niveaumæssigt fra Lyon, synes du?

”Længere end jeg troede inden kvartfinalerne, må jeg nok indrømme. Jeg så dem i starten af januar, og sammenlignet med den kamp, så er det næsten et helt andet niveau de spiller på i dag. Det skal så også siges, at de har været i gang i turneringen siden januar og de har otte spillere i startopstillingen på det franske landshold, som spiller samme system som Lyon og som lige har været samlet på Cypern, så det giver dem selvfølgelig nogle fordele”.

”Jeg synes så vi er kommet op blandt de bedste i norden, det så vi i træningskampene mod Tyresö og Malmö, men der er altså lige et stykke vej op til tyskerne og franskmændene”.

Hvordan vil du samlet vurdere jeres præstation i Champions League?

”Den er godkendt. Målsætningen var, at vi skulle i kvartfinalen og det lykkedes. At vi så trækker Lyon, det er bare ærgerligt. Selvfølgelig troede vi på det forinden, men vi havde jo nok haft det nemmere mod Malmø eller Gøteborg. Men alt i alt kan vi ikke være utilfredse med, at vi slår Standard Liege og Torres, og så taber til Lyon”.

Se billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Tekst: Simon Stjerne Hansen, simon@fodboldforpiger.dk og Steen Trolle