Finalesejre til Hillerød, Slangerup og SGIF i Vintercup

0
1232
Dragør i lilla trøjer kæmpede sig tilbage i kampen med to mål i 2. halvleg.
Dragør i lilla trøjer kæmpede sig tilbage i kampen mod HGI med to mål i 2. halvleg.

Takket være Forældreklubben i Ølstykke FC har en del klubber i hovedstadsområdet kunnet holde kampformen ved lige for deres yngste årgange henover vinteren.

Forældreklubben arrangerer nemlig hvert år en vinterturnering for drenge og piger, og igen i år har været dystet for pigerne i både U11- og U13-årgangene.

Årets turnering sluttede med et finalestævne i weekenden på Ølstykke FCs kunstgræsanlæg, og FODBOLD FOR PIGER var en tur forbi lørdag eftermiddag, hvor der blev spillet to intense finaler i pigerækkerne.

I U13 1-årgangen var det Dragør og HGI (Hillerød), som kæmpede om pokalen. I starten lignede det en sikker sejr til HGI, som gik til pausen med en føring på 2-0. Men midtvejs i 2. halvleg kom Dragør tilbage og scorede to gange indenfor fem minutter. Det gav fornyet spændingen i kampen, og selv om Hillerød scorede til 3-2 med ti minutter igen, var spændingen intakt helt frem til slutfløjtet. Der blev dog ikke scoret flere gange, og dermed genvandt den pokal, som klubben også drog hjem med sidste.

I U11-finalen, der blev spillet samtidig, var der også spænding på. Den ordinære kamp sluttede 4-4 og efter 2 x 5 minutters forlænget spilletid var der stadig ikke fundet en vinder. Derfor skulle kampen afgøres ved en straffesparkkonkurrence, som Slangerup vandt 4-2.

Tredje og sidste pigefinale blev spillet søndag. Her gjaldt det U13 B-finalen, som var et lokalopgør mellem Slagslunde-Ganløse (SGIF) og Ølstykke. SGIF vandt 2-1.

Se flere billeder fra finalestævnet på FODBOLD FOR PIGERs facebookside: HGI-Dragør 3-2 og BSV-Slangerup 6-8

I U11-rækken spillede BSV i lyseblåt finale mod Slangerup i mørkeblåt.