Himmelev-piger vandt DM-guld i futsal for gymnasier

0
1459
De nykårede danmarksmestre i gymnasiefutsal.
De nykårede danmarksmestre i gymnasiefutsal.

Seks piger fra Himmelev Gymnasium, hvoraf de fem spiller i Himmelev Veddelev Boldklub, kan til deres egen store overraskelse nu kalde sig Danmarksmestre i Futsal for gymnasier.

Himmelev-pigerne deltog i fredags i et stort finalestævne i Fredericia, og de regnede på forhånd ikke med at nå særlig langt. Men efter to sejre og en uafgjort i puljespillet, var holdet pludselig i semifinalen. Her blev modstanderen fra Paderup Gymnasium slået efter en nervepirrende straffesparkkonkurrence, og herfra strøg Himmelev videre i finalen, hvor det lykkedes at slå et hold fra Kolding med flere KoldingQ-spillere på holdet.

Efter finalesejren på 2-1 fik Himmelev-spillerne overrakt en pokal i Champions League-størrelse, og samtidig modtog de en stribe store præmier, blandt andet et bordfodboldspil til Himmelev Gymnasium.

Og at de var glade, de nye danmarksmestre, kan man forsikre sig om ved at læse holdets referat på Himmelev-Veddelev Boldklubs hjemmeside:

”Kolding var flere gange lidt for tæt på målet, men fik aldrig reduceret. Fløjten lød, og hele holdet, inklusive dagens træner – idrætslærer Kristian – løb ind og omfavnede hinanden, med kæmpe glædessmil og sveden løbende ned af panden. Nu var den i hus. Titlen som vindere af DM 2012 i gymnasiumfutsal. Det var en ubeskrivelig følelse. Følelsen af at vinde, og opnå noget stort er den bedste følelse,” skriver de.

De seks vindere fra Himmelev Gymnasium er: Signe Maegaard Nielsen, HVB U18, Christine Dengsøe, HVB DS, Karina Podbielski, HVB U18, Kristine Andersen, som pt. ikke spiller i en klub, Mathilde Loft, HVB DS, og Louise Gregersen, HVB DS.

Det var anden gang, at der blev arrangeret DM i gymnasiefutsal.