Lise Munk erstatter Sofie Junge

0
919
Lise Munk i kamp for Brøndby i Champions League. Foto: John Jessen Hansen
Lise Munk i kamp for Brøndby i Champions League. Foto: John Jessen Hansen

Afbud fra Sofie Junge gør, at Brøndbys angriber Lise Munk nu er udtaget til den danske landsholdstrup, som spiller EM-kvalifikationskamp ude mod Tjekkiet på onsdag den 4. april

Af Mikkel Tandrup

3F-Ligaens mest scorende spiller, Lise Munk, får nu igen muligheden for at vise sine kvaliteter frem på landsholdet. Brøndbyspilleren er blevet udtaget til den kommende EM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet som erstatning for Skovbakkens Sofie Junge, der døjer med en skade.

“Lise Munk er i sær god i feltet, men hun er også god at spille bolde op på. Hun kan holde på bolden, og hun er en fysisk stærk spiller, der kan vinde nogle vigtige dueller for os,” siger landstræner Kenneth Heiner-Møller til 3f.dk/fodbold

Lise Munk var med landsholdet til Algarve Cup for en måned siden, men blev sorteret fra, da Kenneth Heiner-Møller forleden offentliggjorde truppen til Tjekkiet-.kampen. Landstræneren understreger dog, at  Lise Munk på ingen måde var vraget, selv om hun ikke var udtaget i første omgang:

”Vi har et offensivt luksusproblem på landsholdet i øjeblikket. Vi har tre spidsangribere: Sanne Troelsgaard, Lise Munk og Nadia Nadim, der alle er rigtig dygtige. Lise gjorde en god figur som indskifter i Algarve, og derfor er hun nu udtaget til Tjekkiet” siger Kenneth Heiner-Møller til 3F.dk/fodbold.

Kampen mod Tjekkiet spilles onsdag kl. 15.30.

Stillingen i Danmarks pulje:

  • Danmark – 4 kampe, 12 point
  • Tjekkiet – 3 kampe, 7 point
  • Østrig – 3 kampe, 7 point
  • Portugal – 5 kampe, 6 point
  • Armenien – 5 kampe, 0 point