Stærke U15-hold lagde arm i Vejle

0
747
Det var anden gang i vinter at Brøndby og Skovbakkens U15-hold mødtes i en træningskamp. Arkivfoto fra november
Brøndby og Skovbakkens U15-hold har

Skovbakken, Silkeborg, Esbjerg, OB, Viborg, Hillerød og Brøndby testede formen ved stort træningsstævne på Vejle Idrætsefterskole. Fire kampe på mindre end to døgn var en  skrap udfordring, men deltagerne var godt tilfredse med udbyttet af VIES Cup

Af Steen Trolle

Der var sejre og nederlag til alle, da en række af Danmarks stærkeste U15-hold i weekenden lagde arm ved et stort træningsstævne, VIES Cup, på Vejle Idrætsefterskole.

Brøndby slog Esbjerg og Silkeborg, men tabte til Skovbakken og Viborg. HGI (Hillerød) vandt stort over Skovbakken og slog Esbjerg og Viborg, men tabte til Silkeborg. Skovbakken fik en lussing af Hillerød, spillede uafgjort mod OB og vandt over Brøndby og Esbjerg.

Nederlag eller ej, så var der stor tilfredshed blandt deltagerne med stævnet, som var en sjælden anledning for de bedste sjællandske og jysk-fynske tophold til prøve kræfter med hinanden.

”Det var et rigtigt godt stævne, som Vejle Idrætsefterskole fortjener stor ros for at have taget initiativ til. Pigerne har fået en masse hård fight i benene og er blevet presset på en måde, som de kun bliver nogle få gange i løbet af sæsonen, ” siger Brøndbys U15 1-træner Christina Jensen.

Fire kampe på mindre end to døgn var måske lige overkanten, konstaterer Brøndbytræneren:

”Det var nok en kamp for meget. Men bortset fra det, så har vi fået rigtig meget ud af dagene og har fået set, hvad vi skal arbejde videre med,” siger Christina Jensen.

Tilfredshed er der også hos Skovbakkens U15 1-træner Thomas Jørgensen, der trods en 6-0-lussing af Hillerød i den første kamp fredag aften også kan se tilbage på en weekend, hvor århusianerne:

”Vi fik en fodboldlektion af Hillerød, som var klasser bedre end os i dén kamp. Så den vil vi gerne se bort fra.  Til gengæld blev Brøndbykampen et vendepunkt for os. Det var en kamp på et højt niveau, hvor vi lykkedes med vores omstillinger og med en stærk, aggressiv, kollektiv indsats,” siger Thomas Jørgensen.

Det var anden gang i vinterpausen at Brøndby og Skovbakken mødtes i en træningskamp, og Skovbakken-træneren ser frem til flere møder på tværs af Storebælt:

”Vi vil meget gerne lave noget tilsvarende igen forud for starten på efterårssæsonen,” siger Thomas Jørgensen.

Udvalgte resultater fra VIES Cup

  • Skovbakken-HGI 0-6
  • Skovbakken-OB 1-1
  • Skovbakken-Brøndby 2-0
  • Skovbakken-Esbjerg 1-0
  • Brøndby-Esbjerg 8-0
  • Brøndby-Silkeborg  1-0
  • Brøndby-Viborg
  • HGI-Esbjerg 4-0
  • HGI-Viborg 2-0
  • HGI-Silkeborg 1-0