U19-landsholdet fik ny sejr i Spanien

0
1410
Karoline Lykkebo - kampens profil

To kampe, to sejre. Sådan ser regnskabet ud for U19-landsholdet ved træningsturneringen La Manga, som spilles i Spanien i disse dage. Søndag blev det til en 2-1-sejr over England, og tirsdag blev Holland slået med 2-0.

OBs Karoline Smith bragte Danmark foran efter 37 minutter, og seks minutter inde i anden halvleg gjorde Karoline Lykkebo fra KoldingQ det til 2-0, da hun snød to-tre spillere i det hollandske forsvar og sparkede bolden ind ved fjerneste stolpe.

”Jeg er meget tilfreds med kampen i dag. Pigerne tør spille bolden fremad, også under pres. Vores presspil fungerer i store perioder, og vi stresser hollænderne så meget, at de ikke aner hvad de skal gøre,” sagde U19-landsholdets træner Søren Randa-Boldt til 3f.dk/fodbold efter kampen.

”Jeg vil gerne fremhæve holdet for en super holdindsats med Karoline Lykkebo som den helt store spiller sammen med Mie Jans (Brøndby, red.),” fortsatte han.

U19-landsholdet spiller den sidste kamp torsdag kl.13.30, hvor modstanderen er Norge.