Danmark sluttede på femtepladsen ved Algarve Cup

0
1001

En 3-1-sejr over Island. Sådan sluttede det danske kvindelandshold onsdag sin deltagelse ved årets udgave af den prestigefyldte Algarve Cup, som spilles på den portugisiske sydkyst.

Resultatet giver Danmark en femteplads i turneringen, hvor de danske kvinder tabte sine to første puljekampe til USA og Japan og vandt sin sidste puljekamp søndag over Norge.

Dagens sejr over Island blev grundlagt af Sanne Troelsgaard, som scorede i det 3. og 18. minut. Island kom på tavlen i det sidste minut af 1. halvleg, men i det 88. minut udbyggede Johanna Rasmussen sejren med en perle til 3-1, som blev sparket efter hele 40 danske pasninger.

Landtræner Kenneth Heiner-Møller var efter kampen særdeles tilfreds med måden,  sejren kom i hus på. En statistik, som offentliggøres på 3f.dk/fodbold viser, at Danmark havde bolden 72 procent af tiden og at det i løbet af kampen blev til 817 pasninger, hvoraf de 80 procent var succesrige.

”Selvfølgelig er måden vi spiller på ikke målet i sig selv, men det er NÅR vi spiller vores spil, at mulighederne for mål åbner sig. Det ser vi i dag mod Island, hvor vi viser stor tålmodighed og i den grad skaber åbninger. Vi spiller på en måde, så summen af os 11 der er på banen bliver vi større, end vi rent faktisk er. Der er ingen tvivl om, at vi er gode sammen,” siger Kenneth Heiner-Møller til www.3f.dk/fodbold