Fodboldskole for elitepiger med toptræner fra Barcelona

0
1337
Sergio Ponsa, som her interviewes under Elite Football Camp i 2011, står i spidsen for trænerteamet.
Sergio Ponsa, som her interviewes under Elite Football Camp i 2011, står i spidsen for trænerteamet.

Arrangørerne bag populær sommercamp i Aarhus for elite-drenge udvider i 2012 med selvstændig camp for piger. Træningen ledes af toptræner fra Barcelona, der blandt andet får assistance af landsholdsspilleren Nadia Nadim

Af Steen Trolle

Ambitiøse fodboldpiger i alderen 13-15 år, som gerne vil bruge en uge af deres sommerferie på at træne fodbold på allerhøjeste niveau, får en spændende mulighed i Aarhus i uge 27 (den 2.-6. juli).

Elite Football Camp har de seneste år været et tilbud til de bedste drenge i Jylland og på Fyn, men i år har arrangørerne valgt at lave en selvstændig camp kun for piger. Målet er at samle 32 elitespillere fra årgang 97-98, som i fem dage skal trænes af et topprofessionelt trænerteam fra Barcelona. De spanske trænere får assistance fra to DBU-talenttrænere og af landsholdsspilleren Nadia Nadim, der til daglig spiller i Skovbakken.

Nadia Nadim.

”Elite Football Camp for drenge er meget efterspurgt. Sidste år blev de 80 pladser udsolgt på bare 14 dage. Men jeg synes også, at pigerne skal have tilbuddet, så derfor laver vi nu en camp for 32 piger,” siger Lars Runge, der er initiativtager til Elite Football Camp og  far til Olivia, der spiller på Skovbakkens U15 1-pigehold.

Trænerteamet ledes af Sergio Ponsa, som har arrangeret mere end 100 footballcamps over det meste af verden. Sergio har været tilknyttet FC Barcelonas fodboldskole i mange år, og han er garant for træningsmetoder i absolut topklasse, fortæller Lars Runge.

Konkret vil træningen bestå af tre krævende træningspas á 90 minutter hver dag. Træningen vil være ”hård, seriøs og målrettet”, fortæller Lars Runge, som for at sikre seriøsiteten har opstillet disse krav til piger, der gerne vil med på campen:

  • Du spiller U15 PigeMester eller er på DBU Talentholdet U14 / U15
  • Du spiller fodbold på et højt niveau og er top tre spiller på 1. holdet i din klub.
  • Du ambitiøs og har store ambitioner med dit fodbold.
  • Du er indstillet på at træne hårdt, målrettet, seriøst og koncentreret.
  • Du er årgang 98 eller 97 ( 99 fra DBU Talenthold )

Hvis du lever op til disse krav, så kan du sende en ansøgning via hjemmesiden http://www.elitefootballcamp.dk/piger

Det koster 3300 kroner at deltage i campen. Beløbet inkluderer en stor sund frokostbuffet hver dag og en større udstyrspakke fra Nike. Pakken, der har en samlet værdi á 2300 kroner, omfatter fem trøjer i forskellige farver, shorts, regnjakke, langærmet trøje, strømper og en team club-fodbold.

Læs mere om om campen her.