U19-landstræner roser klubber for talentarbejde

0
830
Julie Trustrup, Brøndby IF.
Julie Trustrup, Brøndby IF.

”Supergodt arbejde”. U19-landstræner Søren Randa-Boldt er fuld af lovord om de klubber, der har spillere med på det U19-landshold, som om to  uger skal spille en afgørende EM-kvalifikationsturnering i Serbien.

Landsholdet er netop vendt hjem fra træningsturneringen La Manga i Spanien, og Søren Randa-Boldt fortæller til 3f.dk/fodbold, at han er overrasket over hvor godt landsholdet klarede sig i Spanien, hvor det blev til tre sejre i tre kampe. Landstræneren giver klubberne en stor del af æren for det flotte resultat:

”Mange har rykket U/18-spillerne op på deres 3Fligahold, og det kan mærkes. Samtidig er spillerne i god form, så jeg vil gerne fremhæve klubberne for deres gode arbejde,” siger Søren Randa Boldt.

Han nævner spillere som Julie Trustrup fra Brøndby, Caroline Rask fra Fortuna Hjørring og Karoline Schmidt Nielsen fra OB som eksempler på spillere, der “virkelig har rykket sig” i deres fodboldudvikling.

Landstræneren offentliggjorde onsdag den trup, som skal spille de afgørende kampe i Serbien den 28. marts-6. april. Med henvisning til spillet i La Manga ser han optimistisk på mulighederne for at slå Schweiz, Serbien og Irland og dermed kvalificere sig til EM i Tyrkiet til sommer:

”I La Manga havde vi ekstremt godt styr på vores aggressive presspil, og så gjorde vores kanter det rigtig godt. Tør vi fortsætte det spil, og magter vi at have bolden så meget som ved La Manga, så ser det godt ud,” siger Søren Randa Boldt til 3f.dk/fodbold.

Disse spillere er udtaget til EM-kvalifikationsturneringen i Serbien:

 • Caroline Fahnøe, Brøndby IF
 • Julie Trustrup Jensen, Brøndby IF
 • Mie Leth Jans, Brøndby IF
 • Kathrine Østergaard Larsen, BSF
 • Caroline Rask, Fortuna Hjørring
 • Marie-Louise Knudsen, Fortuna Hjørring
 • Camilla Andersen, Horsens SIK
 • Christina Bovbjerg, IK Skovbakken
 • Luna Nørgaard Gewitz, IK Skovbakken
 • Carola Reusing Schneider, KoldingQ
 • Fitore Zejnullahi, KoldingQ
 • Karoline Lykkebo Nielsen, KoldingQ
 • Nikoline Løvgren Frandsen, KoldingQ
 • Rikke Ilkjær, KoldingQ
 • Karoline Smidt Nielsen, OB
 • Maria L. Christensen, Team Viborg
 • Pernille Fosskov Madsen, Team Viborg
 • Stine Ballisager Pedersen, Team Viborg