U19-sejr over Norge i La Manga

0
890
Julie Trustrup Jensen, Brøndby.
Julie Trustrup Jensen, Brøndby.

”Decideret fremragende”. U19-landsholdets træner Søren Randa-Bolt sparede ikke på roserne, da han torsdag aften kommenterede Danmarks tredje og sidste kamp ved træningsturneringen La Manga i Spanien.

Danmark slog Norge 2-1 og landstræneren var især imponeret af sit hold i første halvleg, hvor Danmark dominerede totalt og Julie Trustrup bragte Danmark foran efter en solotur og et skud op i fjerneste målhjørne:

” Det er tydeligt at pigerne er trygge ved vores spillestil, og samtidig viser de enorm fight i hver eneste kamp. Desværre giver disse tre sejre ikke adgang til noget som helst, men på baggrund af indsatsen her på La Manga, er jeg optimistisk frem mod vores EM-kvalifikationsturnering”, sagde Søren Randa-Boldt efter kampen til 3f.dk/fodbold

Danmark dominerede også anden halvleg, og i det 73. minut udbyggede Pernille Madsen føringen til 2-0. I de sidste 10 minutter fik Norge dog bidt sig lidt mere fast, og i det 84. minut lykkedes det nordmændene at reducere til 1-2.

Sejren var Danmarks tredje ved La Manga. I søndags blev det til 2-1 over England og tirsdag blev Holland slået med 2-0.

Næste gang U19-landsholdet spiller, er ved EM-kvalifikationsturneringen 31. marts – 5. april i Serbien. Her er modstanderne Schweiz, Serbien og Irland, og vinderen kvalificerer sig til EM i Tyrkiet i juli.

Læs også: U19-landsholdet fik ny sejr i Spanien