KONKURRENCE: Vind billetter til Brøndby IF – Olympique Lyonnais

0
1021
Hvem slog Brøndby mod i ottendelsfinalen i kvindernes Champions League?
Hvem slog Brøndby i ottendelsfinalen i kvindernes Champions League?

Onsdag den 21. marts spiller Brøndby IFs 3F Ligakvinder returkamp i kvindernes Champions League. Kampen bliver årets måske største kvindekamp i Danmark, og du får nu chancen for at vinde billetter til kampen, hvor Brøndby møder de franske mestre Olympique Lyonnais. I samarbejde med Brøndby sætter FODBOLD FOR PIGER  nemlig 5 x 2 billettter på højkant til storkampen, hvor Brøndby går efter at sætte tilskuerrekord.

SÅDAN GØR DU: Svar på spørgsmålet nedenfor og send dit svar til redaktion@fodboldforpiger.dk, mrk. ”Kvartfinale”. Husk navn og adresse. Hvis du svarer rigtigt, deltager du i lodtrækningen. Du kan deltage frem til onsdag den 14. marts kl. 18. Vinderne får direkte besked og får tilsendt billetterne.

SPØRGSMÅL: Hvem slog Brøndby IF i ottendedelsfinalen i kvindernes Champions League?

1)      Tyresö fra Sverige.

2)      Torres fra Italien.

3)      Arsenal fra England